Μαθήματα αγγλικών - English courses

 

Η Αυστραλία είναι ένα τέλειο μέρος για να βελτιώσετε τα Αγγλικά σας. Εκτός από την άσκηση με αγγλικά στην τάξη, μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε κάθε μέρα για να μιλήσετε με τους Αυστραλούς.
Μπορείτε να επιλέξετε απο μια ποικιλία μαθημάτων, αυτό εξαρτάται από το επίπεδο των αγγλικων σας. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τα μαθήματα το πρωί ή το βράδυ. 
Σε περίπτωση που εχετε τουριστική βίζα, μπορείτε να μελετήσετε με μειωμένο ωράριο (15 ώρες την εβδομάδα), είτε με πλήρη ωράριο (25 ώρες την εβδομάδα). 

Μαθήματα 

Γενικά Αγγλικά (GE) 

Τα προγράμματα αγγλικων επικεντρώνονται σε όλα τα επίπεδα της Αγγλικής γλώσσας. Φοιτητές σπουδάζουν σε όλους τους τομείς (ομιλία, γραφή, ακρόαση και γραμματική). 
Τα προγράμματα αγγλικών GE ξεκινάνε στα περισσότερα σχολεία κάθε μήνα ή σε κάποια σχολεία κάθε Δευτέρα. Οι μαθητές κάνουν δοκιμή εισόδου έτσι ώστε να μπορούν να τοποθετηθούν σε σωστή τάξη του επιπέδου Αγγλικων τους. 

Αγγλικά για ακαδημαϊκούς σκοπούς (ΕΑΠ) 

Αυτό το πρόγραμμα θα σας προετοιμάσει για σπουδές σε αγγλόφωνο πανεπιστήμιο ή ένα επαγγελματικό ινστιτούτο. Θα σας προετοιμάσει συνήθως για IELTS ή TOEFL. 

IELTS 

Μπορείτε να επιλέξετε από δύο τύπους δοκιμής IELTS: Ακαδημαϊκή ή Γενικής Εκπαίδευσης, ανάλογα με το αν θέλετε να σπουδάσετε, να εργαστείτε ή να μεταναστεύσετε. Και οι δύο ενότητες που αποτελουνται από τέσσερα μέρη - Listening, Reading, Writing και Speaking. Τα αποτελέσματα IELTS βαθμολογούνται σχετικά με την μοναδική κλίμακα IELTS 9-band. 

TOEFL (Test της Αγγλικής ως Ξένης Γλώσσας) 

Απαιτείται από τα περισσότερα πανεπιστήμιαΤο TOEFL καθορίζει την ικανότητα του μαθητή για να λειτουργεί σε αγγλόφωνο περιβάλλον μαθημάτων. 
Μπορείτε να φτάσετε 700 βαθμούς (550 βαθμοί είναι δεκτή βάση εισαγωγής στο πανεπιστήμιο). Η εξέταση αποτελείται από τη γραφή, ανάγνωση, κατανόηση. Η τιμή για εξετάσεις είναι 170 δολάρια Αμερικής.

Cambridge προετοιμασία 

Είναι η προετοιμασία για τους μαθητές να περάσουν τις εξετάσεις του Cambridge. 
Οι εξετάσεις Cambridge ESOL είναι γνωστές και αναγνωρίζονται σε όλο τον αγγλόφωνο κόσμο από τα σχολεία, τα πανεπιστήμια, και ιδιωτικά και του δημοσίου τομέα. Επιτυχία σε μια εξέταση του Cambridge ESOL σας παρέχει ένα διεθνώς αναγνωρισμένο πιστοποιητικό που δείχνει το επίπεδο που έχουν φθάσει στα αγγλικά σας. Το πιο αγαπημένο είναι το FCE (First Certificate στα αγγλικά), το CAE (Certificate of Advanced English) και το CPE (Certificate of Proficiency in English). Το κόστος  είναι 350 έως 400 AUD. 

Αγγλικά για Επιχειρήσεις 

Αυτά τα μαθήματα είναι άριστα για το μαθητή που χρειάζεται ή θα χρειαστεί αγγλικά για την εργασία σε μια επιχείρηση ή εργασιακό περιβάλλον, για την ανάπτυξη καθημερινού λεξιλογίου και γραμματικής. 

Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών 

Τα μαθήματα είναι για καθηγητές της αγγλικής γλώσσας (μητρική), καθώς και για τους εκπαιδευτικούς που επιθυμούν να διδάξουν τα αγγλικά ως δεύτερη γλώσσα.
Τα μαθήματα τελειώνουν με τις εξετάσεις CELTA ,ΔΕΛΤΑ. Η προετοιμασία για τις εξετάσεις διαρκεί 4 - 8 εβδομάδες