Σχετικά με την Alfa agency 

 PHOTO GALLERY of Alfa agency

H Alfa agency είναι μια διεθνής εταιρεία - οργανισμός που προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στον τομέα της εκπαίδευσης, της εργασίας, των ταξιδιών και των σπουδών στο εξωτερικό. Η Alfa  ιδρύθηκε το 1996  και απο το 2000 ειναι εταιρεία περιορισμένης ευθύνης. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, εχουν επωφεληθεί από τις υπηρεσίες μας χιλιάδες ικανοποιημένοι πελάτες. 

 

Η Alfa agency εχει γραφεία στην Πράγα, Brno, Μπρατισλάβα, και στο Σίδνεϊ.  Η ομάδα μας, που αποτελείται από εμπειρους νέους που σπουδάζουν στο εξωτερικό, είναι έτοιμη να σας βοηθήσει να επιλέξετε το σωστό πρόγραμμα μαθημάτων,  τις δυνατότητες στέγασης, τις μεταφορές σας εκει, και την έκδοση βίζας. Εκπροσωπούμε δεκάδες προγράμματα σπουδων. Επισκεπτόμαστε τακτικά ξένα σχολεία και λαμβάνουμε συνεχώς πληροφορίες από τους φοιτητές μας.

 

Το γραφείο μας προσφέρει εκπαιδευτικά προγράμματα και προγράμματα εργασίας σε όλο τον κόσμο. Ο σημαντικότερος απο       τους προορισμούς μας ειναι η Αυστραλία.  Σε κάθε υποκατάστημα της Alfa Agency βρίσκεις πάντα κάποιον στην ομάδα μας που εχει προσωπική εμπειρία απο σπουδές και εργασία στην Αυστραλία..

Υπάρχουν φυσικά και πολλοί άλλοι προορισμοί. Πλήρης κατάλογος των προορισμών διατίθονται στην ιστοσελίδα μας www.alfa-agency.cz και στους καταλόγους μας που μπορείτε να ζητήσετε.

Πιστεύουμε ότι η προσφορά μας είναι ελκυστική και ότι ειμαστε σε θέση να μοιραστούμε την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας στους πελάτες μας για να σπουδάσουν και να εργαστούν στο εξωτερικό.

 

Γιατί να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες μας

  • Το γραφείο μας εκπροσωπεί δεκάδες προγράμματα σπουδών απο 80 σχολές και πανεπιστήμια στην Αυστραλία. Με πολλές διαπραγματεύσεις εχουμε επιτύχει τιμές σημαντικά χαμηλότερες. 
  • Οι συνεργατες μας  επισκέπτονται τακτικά τα σχολεία και λαμβανουν συνεχως πληροφορίες από τους φοιτητές μας.
  • Όλοι οι εργαζόμενοι της Alfa agency εχουν προσωπικές εμπειρίες εκπαίδευσης και εργασίας στην Αυστραλία και ως εκ τούτου μπορούν να παρέχουν σωστές πληροφορίες.
  • Η  Alfa agency παρεχει ολοκληρωμενο πακετο συμβουλων για σπουδες, εργασια, έκδοση βιζας, διαμονή, για τις μεταφορές σας ή και άλλες υπηρεσίες που μπορειτε να ζητήσετε.
  • Ειδικές εκπτώσεις και ειδικές προσφορές.
  • Προσφέρουμε τους οικονομικότερους τρόπους μετακινήσεων και διαμονής.
  • Διατηρούμε γραφείο στο Σύδνευ. Οτιδήποτε χρειαστείτε είμαστε δίπλα σας.

 

Το γραφείο μας θα σας βοηθήσει να οργανώσει τα πάντα ή να σας δώσει περισσότερες πληροφορίες που χρειάζεστε.

Είμαστε εδώ για σας, πριν πάτε στην Αυστραλία και θα είμαστε εκεί για σας όλο το χρόνο που διαμένετε εκει. Έχουμε πολλές εμπειρίες και πληροφορίες. Θα είναι πολύ χρήσιμες για σας.
Ποτέ δεν θα είστε μόνος σας μαζί μας!