Σχετικά με τις απελάσεις Ελληνων με τουριστική βίζα στην Αυστραλία

18/09/2012 17:27

 

Με αφορμή το παρακάτω άρθρο, θα θέλαμε να αναφέρουμε ότι πολλοί κάτοικοι άλλων χωρών επιλέγουν να ανακαλύψουν τις ευκαιρίες που μπορεί να προσφέρει η Αυστραλία μέσω ενός προγράμματος σπουδών που τους δίνει την δυνατότητα εργασίας.

Υπάρχουν προγράμματα σπουδών τα οποία έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για φοιτητές των οποίων η μητρική γλώσσα δεν είναι τα Αγγλικά και είναι πολύ σημαντικό για αυτούς να εργάζονται. Αυτά τα προγράμματα κοστίζουν μέσω της Alfa Agency 6,000 Ευρω ανα ετος. Ο φοιτητής εχει την ευελιξία να πληρώσει μόνο ένα εξάμηνο και η Alfa Agency μπορεί να του εξασφαλίσει φοιτητική βίζα για ενάμισι χρόνο.

Επίσης μόνο η Alfa Agency μπορεί να εγγυηθεί την εισαγωγή σας στα προγράμματα σπουδών χωρίς να περάσετε εξετάσεις IELTS οι οποίες είναι απαραίτητες για την εισαγωγή σας σε οποιοδήποτε πρόγραμμα σπουδών.

Η Alfa Agency προφέρει μια ολοκληρωμένη κάλυψη στον φοιτητή οπου τον στηρίζει από το στάδιο της επιλογής ενός προγράμματος σπουδών, την έκδοση φοιτητικής βίζας, την εύρεση φοιτητικής διαμονής (προγράμματα homestay που περιλαμβάνουν και γεύματα), την έκδοση αεροπορικών εισιτηρίων και την παροχή ευελιξίας σε τυχόν αλλαγές η επεκτάσεις προγραμμάτων σπουδών.

Θα θέλαμε επίσης να σημειωθεί ότι η Alfa Agency φροντίζει ότι τουλάχιστον 35% του χρόνου σπουδών θα είναι διακοπές στις οποίες δεν θα παρακολουθείτε μαθήματα και θα μπορείτε να εργάζεστε με πλήρες ωράριο.

Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις οπου φοιτητές επιλέγουν να παραμείνουν στην Αυστραλία και μετα την ολοκλήρωση των σπουδών τους. Αυτό συμβαίνει όταν ο εργοδότης ο οποίος απασχολούσε τον φοιτητή κατά τη διάρκεια της φοίτησης του επιλέγει να γίνει σπόνσορας της άδειας παραμονής και εργασίας ώστε να συνεχίσει να απασχολείται στην επιχείρηση του.

Επίσης οσοι ενδιαφέρονται να εξετάσουν προοπτικές απασχόλησης στην Αυστραλία και επιλέγουν τον τρόπο της τουριστικής βίζας θα πρέπει να σκεφθούν ότι οι εργοδότες δεν έχουν κανένα λόγο να επιλέξουν κάποιον που δεν διαθέτει βίζα που να επιτρέπει εργασία τη στιγμή που υπάρχουν τόσοι φοιτητές οι οποίοι νόμιμα μπορούν να εργασθούν.

Εάν επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Alfa Agency μπορείτε να στείλετε σύντομο εμαιλ με τους στόχους σας στο greek@alfa-agency.eu και εντός της ίδιας ημέρας θα ορίσουμε τηλεφωνικό ραντεβού οπου θα σας προσφέρουμε δωρεάν και χωρίς καμία υποχρέωση μια ολοκληρωμένη πρόταση σπουδών σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες, δυνατότητες και στόχους.

Alfa Agency Greece

 

Δεκαπλασιάστηκαν οι απελάσεις Ελλήνων από την Αυστραλία

«Δεν πείθουν» ότι είναι τουρίστες και οδηγούνται σε κέντρα κράτησης

Το αυστραλιανό υπουργείο Μετανάστευσης επιβεβαίωσε το δημοσίευμα του «Νέου Κόσμου», σύμφωνα με το οποίο Έλληνες πολίτες (κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων) που θέλησαν να επισκεφθούν την Αυστραλία ως τουρίστες, οδηγήθηκαν σε προσωρινά κέντρα κράτησης πριν σταλούν με την πρώτη διαθέσιμη πτήση πίσω στην Ελλάδα.

 

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στην αγγλική έκδοση του «Νέου Κόσμου» το υπουργείο Μετανάστευσης, μόνο από το διεθνές αεροδρόμιο της Μελβούρνης (όπου πάντως φθάνουν οι περισσότεροι Έλληνες) το οικονομικό έτος 2011-2012, δεν επετράπη η είσοδος σε 29 κατόχους ελληνικών διαβατηρίων έναντι μόλις τριών τον προηγούμενο χρόνο.

 

Υπενθυμίζεται ότι η Αυστραλία εφαρμόζει μια ιδιαίτερα αυστηρή μεταναστευτική πολιτική. Το ίδιο αυστηρή είναι και με όσους δηλώνουν ότι έρχονται στη χώρα για τουρισμό. Όχι μόνο πρέπει να έχουν αεροπορικό εισιτήριο με επιστροφή, αλλά και να δείχνουν ότι έχουν αρκετά χρήματα για να ζήσουν για όσο διάστημα τους χορηγείται η τουριστική βίζα.

 

Έτσι όσοι δηλώνουν ότι έρχονται για τουρισμό στην Αυστραλία, αλλά, κατά την κρίση των ελεγκτών διαβατηρίων στα αεροδρόμια της χώρας, «δεν πείθουν» για τις προθέσεις τους (δεν έχουν χρήματα, διεύθυνση διαμονής ή δηλώνουν ότι θα ψάξουν για εργασία κ.λπ.) στέλνονται αμέσως πίσω στη χώρα, απ' όπου προέρχονται, με την πρώτη διαθέσιμη πτήση.

 

Και αν δεν υπάρχει πτήση οδηγούνται προσωρινά στα κέντρα κράτησης, όπου οδηγούνται και οι λαθρομετανάστες και μόλις βρεθεί διαθέσιμη πτήση στέλνονται πίσω στην Ελλάδα. Αυτή η τακτική ισχύει, φυσικά, για όλους τους επισκέπτες και όχι μόνο για τους Έλληνες.

 

—————

Back